Nieuws

Webinar achterbanraadpleging

INVOLV organiseert op dinsdag 3 september een webinar over achterbanraadpleging. Meld je aan en verzeker je van een plek.

INVOLV staat voor participatie. Bijvoorbeeld door achterbanraadpleging. Hoe kun je de mensen die je vertegenwoordigt vragen naar hun ervaringen, wensen en ideeën én hen betrekken bij het opstellen van je jaarplannen? Kom er alles over te weten op ons webinar voor patiëntenorganisaties op dinsdag 3 september van 17.00 tot 18.00 uur.

Onze adviseurs achterbanraadpleging Caroline Donner en Betsie van Dort gaan in dit webinar in gesprek met Nanette van Beukering van patiëntenorganisatie NLNet en Maurik Dippel van dialoogtool CircleLytics.

Van Beukering deelt haar ervaringen over hoe zij succesvol een achterbanraadpleging heeft uitgevoerd voor het maken van hun meerjarenplan. Maurik vertelt alles over een innovatieve tool die hij ontwikkelde voor het stellen van vragen. Die tool gebruikte NLNet met succes voor hun achterbanraadpleging. Samen vertellen ze je de ins en outs van deze samenwerking.

Programma

  • Praktijkervaring NLNet - door Nanette van Beukering
  • Circlelytics, een tool die je kunt toepassen bij achterbanraadpleging - door Maurik Dippel
  • Ruimte om je vragen te stellen aan een ervaringsdeskundige en een expert

Heb je al vragen, dan kun je die bij je aanmelding meesturen.

Aanmelden

Mis deze kans niet om te leren hoe je de stem van je achterban kunt benutten voor betere en meer gedragen beslissingen! Meld je nu aan en verzeker je van een plek.

Meld je aan

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 3 september
Tijd: 17.00 - 18.00 uur
Online bijeenkomst

Meer weten?

Neem contact op met Caroline Donner, adviseur achterbanraadpleging
Contact

Soortgelijke artikelen

Alle artikelen