Wie we zijn

PGOsupport heet nu INVOLV  
Van participatie denken naar participatie doen! 

Bij ons staat alles in het teken van participatie. We geven advies en verzorgen trainigen. We doen dit voor en met patiëntenorganisaties, zorgaanbieders, onderzoekers en andere partijen in zorg en welzijn. Onze rol groeit en het belang van participatie neemt toe.

Dat is goed nieuws voor patiënten, cliënten, lotgenoten, vrijwilligers en andere ervaringsdeskundigen. We vinden dat participatie vanzelfsprekend moet zijn en de sleutel is tot betere zorg, welzijn en onderzoek.

Participatie vraagt om betrekken en betrokkenheid. Om organisatie en educatie. En vooral om motivatie en transformatie: van participatie denken naar participatie doen! Om die omslag en onze diepgewortelde betrokkenheid nog sterker tot uiting te brengen, hebben we een nieuwe naam: PGOsupport heet nu INVOLV. Je bent van harte uitgenodigd om ons beter te leren kennen. En wij leren jou graag kennen, want participatie doe je samen. 

Logo INVOLV 

Wil je het logo van INVOLV gebruiken? Klik met je rechtermuisknop op het logo hieronder en kies 'Afbeelding opslaan als'.

logo INVOLV

Heb je een andere versie van ons logo nodig, mail dan naar communicatie@involv.nl.