Voorwaarden deelname trainingen

De trainingen in onze agenda zijn uitsluitend voor mensen die actief zijn voor een landelijke patiënten- of cliëntenorganisatie.

Trainingen: alléén voor patiëntenorganisaties

Onze trainingen zijn uitsluitend voor mensen die actief zijn voor landelijke patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Deze trainingen kunnen we kosteloos aanbieden, omdat het ministerie van VWS deze betaalt. 

Online modules: voor iedereen

De online modules zijn kosteloos voor iedereen die actief is in patiëntenparticipatie in zorg en welzijn. Denk aan mensen die werken bij een zorgorganisatie, in onderzoek, bij een zorgverzekeraar, gemeente of andere maatschappelijke organisatie.

We rekenen op je deelname

Deelname aan een training of online module is kosteloos. Het ontwikkelen en aanbieden van trainingen is voor ons natuurlijk niet gratis. Daarom doen we een dringend beroep op je: schrijf je alleen in voor de training die past bij je rol, functie of ambities. En beschouw je inschrijving niet als vrijblijvend. We rekenen erop dat je na inschrijving ook deelneemt.

Als je een training hebt afgerond, ontvang je van ons een bewijs van deelname.

Trainingen voor onderzoekers of zorgorganisaties

Ook onderzoekers en zorgorganisaties kunnen bij ons terecht voor een training over het vormgeven van (patiënten)participatie. Deze trainingen maken we op maat. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken: academie@involv.nl

Aanmelden

Voor een training

Je meldt je aan voor een training met het aanmeldformulier op de website, bij de betreffende training.

Voor een online module

Je meldt je aan voor een online module met het aanmeldformulier bij de betreffende online module. Na inschrijving ontvang je inloggegevens.

Reservelijst

Als een training vol is, zetten we dat in de agenda. Je kunt dan niet meer inschrijven. Je kunt wel je gegevens achterlaten via het formulier ‘hou me op de hoogte’ op de trainingspagina. Dan nemen we contact met je op, zodra er een plek vrijkomt of als we de training opnieuw organiseren.

Annuleren

Door de deelnemer

Kun je toch niet deelnemen? Geef het meteen of uiterlijk 14 dagen van tevoren aan ons door, per mail of telefonisch. Een collega mag je plaats innemen. Zo help je ons om onnodige kosten te voorkomen.

Door INVOLV

INVOLV kan een training tot 2 weken voor aanvang annuleren, bijvoorbeeld bij onvoldoende inschrijvingen.

Uitsluiting van deelname

INVOLV kan een deelnemer die zich bij herhaling niet aan de voorwaarden houdt, uitsluiten van verdere deelname aan onze trainingen. Hierover neemt INVOLV altijd contact op met de deelnemer en/of de organisatie die hij vertegenwoordigt.

Vragen

  • Met vragen over de opleidingen kun je terecht op academie@involv.nl of telefonisch (030) 2040 700.
  • Heb je behoefte aan een training of opleiding die niet in ons overzicht staat? Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Bekijk onze trainingen

Meer weten?

Neem contact op met Diçou de Groot, opleidingscoördinator
Contact