Trainingen: voor wie?

Onze trainingen zijn exclusief voor mensen die actief zijn voor een patiënten- of cliëntenorganisatie. Sinds 2024 is er geen statiegeldregeling meer.

Trainingen: alléén voor patiëntenorganisaties

Onze trainingen zijn alléén toegankelijk voor mensen die actief zijn voor landelijke patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Deze trainingen kunnen we kosteloos aanbieden, omdat het ministerie van VWS dit subsidieert.

Online modules: voor iedereen

Onze online modules zijn kosteloos toegankelijk voor iedereen die actief is in patiëntenparticipatie in zorg en welzijn, zoals zorgverleners, onderzoekers, zorgverzekeraars, gemeenten of andere maatschappelijke organisaties.

Trainingen voor onderzoekers of zorgorganisaties

Ook onderzoekers en zorgorganisaties kunnen bij ons terecht voor een training over het vormgeven van (patiënten)participatie. Deze trainingen maken we op maat. Lees bij 'onderzoek' wat we nog meer doen om patiëntenparticipatie bij onderzoek te ondersteunen. Of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken: leren@involv.nl

Trainingsvoorwaarden

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een mail naar leren@involv.nl of bel Service en Support via (030) 2040 700. Je kunt ook kijken of je vraag al wordt beantwoord bij de Veelgestelde vragen

Meer weten?

Neem contact op met Diçou de Groot, opleidingscoördinator
Contact