Nieuws

Slotbijeenkomst leernetwerk Voor Elkaar!

Op 21 juni 2024 is de slotbijeenkomst van het leernetwerk van het ZonMw-programma Voor Elkaar! INVOLV nodigt deelnemers aan dit programma en geïnteresseerden van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

ZonMw startte het leernetwerk van het subsidieprogramma in 2023, met begeleiding van NHL Stenden en INVOLV (voorheen PGOsupport). In het leernetwerk wisselden projectleiders ervaringen uit en werkten zij samen aan thema’s als inzet van ervaringsdeskundigheid, borging van resultaten en het betrekken van stakeholders. In de afsluitende bijeenkomst hoor je meer over de opbrengsten uit het netwerk en wat dit kan opleveren voor jou en je project.

Jiska Ogier, keynote speaker

Inhoud bijeenkomst

  • Kennismaking met andere Voor Elkaar!-projecten (lopend en afgerond). We gaan dan ook graag met je in gesprek over de ondersteuning die we, in nauwe samenwerking met ZonMw, kunnen bieden .
  • Keynote ‘Voor elkaar, met elkaar’ van ervaringsdeskundige Jiska Ogier. Jiska brengt als ervaringsprofessional op simpele en humoristische wijze de theoretisch juridische wereld en de gebruikerswereld bij elkaar. Je gaat naar huis met sprekende voorbeelden en stevige handvatten om jouw ervaringsdeskundigheid en positie in de maatschappij te verstevigen. Maak kennis met Jiska.
  • Keuze uit diverse workshops en presentaties, waaronder de waardevolle opbrengsten van de projecten ‘je leefstijl als medicijn’ en ‘stemmen laten zich horen in de regio!’. Daarnaast is er aandacht voor thema’s als aandoeningsoverstijgend samenwerken, invloed in je gemeente en vrijwilligers vinden en binden.
  • De rappende psycholoog Daisz luistert de middag op met haar muziek en sluit af met de  wrap-up 'Happydaisz': "Muziek werkt anders op je brein, combineer dat met psychologie, en je hebt een unieke en ontzettend krachtige combinatie."

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 21 juni 2024
  • Tijd: 13.00 - 18.00 uur
  • Locatie: INVOLV (voorheen PGOsupport), Daltonlaan 600, 3584 BK, Utrecht
  • Aanmelden: Meld je snel aan om zeker te zijn van deelname

Meer weten?

Neem contact op met Marion Koppelman, adviseur fondsenwerving
Contact

Soortgelijke artikelen

Alle artikelen